Hva ønsker jeg å få ut av dette kurset, og hvordan skal jeg nå det målet?

Digital formidling er et fag som er veldig sentralt med tanke på hvordan dagens mediehverdag utvikler seg. På kun få år har de digitale mediene og måten formidlingen skjer på endret seg ekstremt. Blogging, facebook og twitter er blant mange andre sosiale medier veldig i vinden for tiden, og blogging er jo noe som vi skal utøve gjennom hele dette semesteret.
Med hensyn til dette tror jeg det kommer til å bli veldig interessant å lære mer om digital formidling, og få prøve ut hvordan det er å være på motsatt side av kommunikasjonsmodellen – altså være sender av et budskap fremfor å være mottaker.

Ut av dette kurset tror jeg at jeg vil få veldig mye ny og spennende kunnskap om hvordan budskapsformidling og kommunikasjon på nett foregår, og hvordan vi som lesere kan være med på å forandre og ta del i denne prosessen. Jeg ser også frem til å få et bedre innsyn i blant annet nettjournalistikk, og lære hvordan man skriver for nett sammenlignet med avis, samtidig som det skal bli spennende å se hvordan nettet og måten man bruker det til formidling av bl.a. informasjon, har forandret seg de siste årene.
Når vi kommer i mål med dette semesteret håper jeg at jeg har fått et bredere spekter av kunnskap når det kommer til nettopp dette med hvordan den digitale formidlingen foregår -og utøves på, og hvordan vi som ”vanlige mennesker” er med på å forandre den digitale hverdagen.

For å nå målene mine vil jeg først og fremst lese pensum, møte opp og være forberedt til forelesningene, og gjøre oppgavene som vi får utdelt.  Jeg tror også det å skrive blogg samt og lese andres blogger vil være veldig lærerikt, og kommer til å hjelpe meg med å nå målene mine.

– Linni :]

Reklamer


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s